Nuuk Viking Service ApS

Eneforhandler af Viking Life-Saving Equipment A/S i Grønland

Den sikre beslutning

Moderne skibe/både er nærmest indbegrebet af pålidelighed – de synker næsten aldrig eller bryder i brand. Men når det en sjælden gang alligevel sker, så er havet en farlig fjende. Så hvad enten du tager på kystnær fisketur med familien eller sejler udenskærs, så er der én ting du aldrig må rejse uden – og det er en redningsflåde!

Designet til at holde besætningen  i live – fra et synkende, brændende eller på anden måde ubeboeligt skib  – indtil redningen når frem, er redningsflåden det vigtigste stykke bådudstyr, som du vel og mærke forhåbentlig aldrig får brug for.

Men hvilken type redningsflåde, skal du så vælge?

Nuuk Viking Service ApS forhandler alle typer af redningsflåder. Både til privat sejlads og erhvervs sejlads i det grønlandske farvand.

For brug til erhverv, kan der vælges mellem en række typer af redningsflåder. Vi kan tilbyde standardflåder med et serviceinterval på 12 måneder.

Derudover, har Nuuk Viking Service ApS, over de sidste godt 4 år kunne tilbyde sine kunder at vælge mellem de nyere S30 flåder, samt Polar flåder.

 

Viking S30 redningsflåder findes som kast-over-bord flåder og nedfirbare flåder (davit-launch). Viking S30 er redningsflåder med et udvidet serviceinterval til 30 måneder, i stedet for de normale 12 måneder.

 

Viking Polar flåder er velegnet til det arktiske miljø. Flåderne er udstyret med specielle GRP container med varmelegemer monteret indvendigt på containerskallen.

  • Fuld funktionel ved temperaturer ned til -30*
  • Effektivt varmelegeme system, så flåden udløses selv ved temperaturer under frysepunktet.
  • Built-in varme system forsikrer at flåden oppustes til trods for frysende temperaturer.

S30

Polar

Scroll to Top