Nuuk Viking Service ApS

Eneforhandler af Viking Life-Saving Equipment A/S i Grønland

Overlevelsesdragt

Om man sejler ude på de store verdenshave eller om man sejler en tur i fjorden gør ikke den store forskel – hvis vandet er koldt, så overlever du ikke ret længe uden at være iført en overlevelsesdragt.

En overlevelsesdragt fungere som en tørdragt, og kan holde dig i live i længere tid.

Det er dog svært at sætte tid på hvor længe du kan ligge i vandet, da det er forskelligt fra person til person, og fra situation til situation. Fordelen ved overlevelsesdragten er, at der ikke kommer vand ind i den, så du og dit tøj forbliver tørt, og du har nemmere ved at holde dig oven vande.

Nuuk Viking Service ApS fører alle Viking`s typer af overlevelsesdragter, f.eks.:

  • PS5002
  • PS4190
  • PS4191

PS5002

PS4190

PS4191

Redningsveste

Lige meget hvilken form for båd man er ombord på, eller ejer, er det vigtigst med sikkerhed og dermed er tilbehør som en redningsvest en nødvendighed.

Hvis man er ude for en ulykke og båden synker eller kæntrer, eller man falder over bord, er det redningsvesten der sikrer, at man ikke drukner. Det er desuden lovpligtigt at have en redningsvest til alle ombord på en båd, lige meget hvilken båd det er, selv hvis der er tale om en kano eller en kajak.

Der findes forskellige typer af redningsveste; den traditionelle redningsvest i fast form og den selv-oppustelige redningsvest, der puster sig selv op.
Det er vigtigt, at man vælger redningsvest alt efter behov og i særdeleshed er det vigtigt, at størrelsen passer.

Nuuk Viking Service ApS fører alle Viking`s typer af redningsveste, f.eks.:

  • PV9274
  • PV9320
  • PV9341

PV9274

PV9320

PV9341

Scroll to Top